Persondatapolitik

Hos www.bialettishop.dk er vi meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarligbehandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Derfor:

• Videregiver vi ingen personlige oplysninger til tredjepart.

• Indhenter vi ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart.

• Oplyser vi dig til enhver tid om, hvilke oplysninger bialettishop.dk måtte have om dig. (jf. persondataloven), hvis du henvender dig til os.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender dine personlige oplysninger.

Cookies

Der benyttes ikke personfølsomme cookies. Det betyder, at der ikke gemmes personoplysninger, men blot oplysninger, som hjælper kunderne med at være logget ind og huske brugeradfærd, som indkøbskurven

Logstatistik

Logstatistik bruges på www.bialettishop.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

På www.bialettishop.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Logstatistik bruges til at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• navn

• adresse

• telefonnummer

• e-mailadresse

Personoplysningerne registreres hos Bialetti Danmark og opbevares i 5 år (jf. bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores webshop, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Bialetti Danmark har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Bialetti Danmark via e-mail: info@bialettishop.dk.

Bialetti Danmark er dataansvarlig.

Hos Bialetti Danmark er de oplysninger, du deler med os fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dit navn, din email, din adresse, kreditkortinformationer eller nogen anden form for oplysninger om dig til tredjepart.

De personlige oplysninger, du indtaster på www.bialettishop.dk videregives kun til NETS for at kunne gennemføre betalingen, og til regnskabsdata i den udstrækning, som lovgivningen kræver det.

Bialetti Danmark videregiver aldrig oplysninger til tredjepart.

Skulle du i øvrigt have spørgsmål om vores behandling af personlige data, er du meget velkommen til at sende os en mail til info@bialettishop.dk.